Ergo jastuk

ergo-jastukErgo jastuk je medicinski jastuk,punjen vlaknom koje ne prouzrokuje alergiju, savršeno se prilagođava obliku tela i samim tim omogućava mišićima tela, vrata, ramena i glave da se opuste i odmore.

Zbog posebnog načina pakovanja i šivenja, Ergo jastuk je veoma dugotrajan i postojan. Čak i nakon duge upotrebe ne dolazi do promene oblika niti volumena. Ergo jastuk se proizvodi u tri osnovne veličine:
60×80, 50×70 i 40×60, a može se izraditi i u dimenzijama po narudžbini.

Prednost Ergo jastuka je njegovo antibakterijsko punjenje, koje na bazi jona srebra uništava mikrobe i bakterije u svom okruženju. Svi proizvodi “Ergo doo” imaju sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti izdat od “Jugoinspekt”, Beograd, pod brojem 03-09-994.

Ergo jastuk se preporučuje svim asmatičarima, bolesnicima pluća, deci sa spazmatičnim bronhitisom, bebama, ljudima koji imaju problema sa kičmom, išijasom, spondilozom i svim zdravim ljudima koji žele da zdravo i lepo spavaju.

Način održavanja jastuka je veoma jednostavan. Pere se mašinski (60°) ili ručno,a ne preporučuje se korišćenje centrifuge. Nakon sušenja vraća se u prvobitno stanje bez ikakvih deformacija.

Kliknite ovde da naručite naše jastuke